Lagring

For privatpersoner

Ligger takboksen ute, har hagemøblene blitt grønne, grillen rusten? Dette er bare noen få eksempel på hvor uheldig det er å lagre eiendeler ute. I våre containere kan du lagre det meste av sesong artikler slik som ski, takboks, grill, hagemøbler, dekk, verktøy, blomster krukker osv…. Lageret er selvbetjent og døgnåpent. Du får tildelt kode for å åpne porten som opereres fra mobiltelefon. Din container låses med godkjent hengelås i forsikringsgodkjent låsebeslag med egen nøkkel.

Våre lager er sentralt plassert på Gausel / Forus like ved Gausel stasjon. Vårt drive in lager er åpent og tilgjengelig 24/7.

For håndtverks bedrifter

Hvorfor ha en uorganisert varebil hvor utstyr forsvinner og/eller blir ødelagt, når våre lager er åpne 24 timer i døgnet?

De fleste håndtverkere er kjent med overfylte varebiler. Ingen oversikt over små utstyr, ødelagt verktøy og unødvendig tidsbruk for leting. Våre lager er døgnåpne og selvbetjente. Dette betyr at planlegging for neste arbeidsdag kan gjøres i fred og ro når tid som helst.

Våre åpningstider gjør våre lagerløsninger til det perfekte lager for små og mellomstore entreprenører som ikke har egne lager.

Container lagring passer fantastisk bra til alle typer håndverkere.

  • Hånd verktøy
  • Tyngre maskin verktøy (betong blander, gjerdesag, osv..)
  • Lager for forbruks varer (forskalings stag, spiker, bindetråd osv..)
  • Murer utstyr, (baljer, blandeverktøy, rettholt, osv..)

.

Rimelig lagring

Lagring i container er et sikkert og rimelig ekstra lager.

Vi har lagerplasser som er tilpasset forskjellige behov  f.eks dekk reol, arbeidsbenk, verktøy tavle, vanlige hyller m.m.